HomeOver onsOrganisatie

Organisatie

Bouwen is en blijft mensenwerk. Daarom zorgen we ervoor dat onze werknemers tevreden zijn. En dat lukt. De meeste werknemers werken al lang bij ons.

We zorgen voor een veilige werkomgeving. We investeren in het kennisniveau van ons personeel. En als er wat is, dan doen we er wat aan.

Bij G&S Bouw kun je regelmatig de directie aantreffen op de bouwplaats. Omdat ook voor hen bouwen het mooiste is wat er bestaat.

Directie

De directie van G&S Bouw bestaat uit Henk Huisman (technisch directeur) en Jaap Messemaker (algemeen directeur). Henk werkt al meer dan 25 jaar bij G&S Bouw en kent het bedrijf door en door. Jaap werkte eerder bij onder meer IBB Kondor bv, Van Hattum en Blankevoort bv en Boele & Van Eesteren bv.

KAM-coördinator

Bij G&S Bouw is de KAM-coördinator verantwoordelijk voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Door het behalen én behouden van diverse certificaten, waaronder ISO9001, ISO14001, VCA**, FSC®, Bewuste Bouwers en de CO2-prestatieladder, wordt invulling aan deze functie gegeven. Voor het onderdeel Veiligheid heeft de KAM-coördinator de opleiding tot veiligheidskundige succesvol afgerond.

BREEAM-Expert

G&S Bouw heeft een eigen BREEAM-expert in dienst die de vele BREEAM-projecten begeleidt. G&S Bouw loopt voorop waar het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van duurzaam bouwen. Wij ondersteunen opdrachtgevers bij hun ambitie om verantwoord te bouwen en denken actief met hen mee om een zo hoog mogelijke BREEAM-classificering te realiseren. Dit is goed gelukt door het meest duurzame kantorgebouw van de wereld, The Edge te Amsterdam, te bouwen!

Garantie & Nazorgteam

Binnen de organisatie bestaat een garantie en nazorg team om onze klanten ook na de oplevering voldoende tijd en aandacht te kunnen geven. Er is een directe lijn met de verantwoordelijke projectteams waardoor een correcte afhandeling en daar waar nodig een verbetering snel en goed wordt uitgevoerd.

Inbouw en terugbouwteam

Bij het bouwen van toonaangevende kantoren hoort uiteraard ook een passend interieur. Onze afdeling Inbouw trekt de kwaliteit van het gebouw door ín de inbouw. Of dit nu een relatief eenvoudig interieur betreft of een ontwerp vol met design en op maat gemaakte meubels. Onze specialisten zorgen voor een snelle realisatie van het door de opdrachtgever gewenste resultaat.

Organogram

Organogram

+