HomeOver onsWerken bij G&S HOOFD CALCULATIE UTILITEITSBOUW

HOOFD CALCULATIE UTILITEITSBOUW

Als bouwkostendeskundige je bijdrage leveren aan onze mooie utilitaire projecten? Bekijk dan onze openstaande vacature van Hoofd Calculatie!

 

Als hoofd calculatie bij G&S Bouw bewaak jij de kwaliteit van alle opgestelde calculaties voor onze mooie utilitaire projecten. Denk hierbij aan projecten langs de Zuidas A10 in Amsterdam als The Valley en het kantoorgebouw The Edge; bij oplevering het meest duurzame kantoorgebouw van de wereld! Projecten waar we buitengewoon trots op zijn. Als G&S Bouw lopen we daarmee in de regio voorop met BREEAM.

 

Als leidinggevende van de afdeling calculatie (6 collega’s) hou je zicht op de orderportefeuille en stuur je op planning, tijd en capaciteit van je mensen. De verantwoordelijkheid houdt in dat je er bent voor je mensen; denk hierbij aan het voeren van evaluatie- en voortgangsgesprekken en het actief sturen op ontwikkeling van je medewerkers.

In hoofdlijnen controleer je op de kwaliteit van de uitgaande calculatie. Je hebt voor je team een voortrekkersrol en springt waar nodig bij, bij het maken van calculaties.

In het voortraject loop je samen met de directie mee en stel je ramingen op. Samen met de afdeling planvoorbereiding schakel je op tijd en op bouwmethodiek om zodoende het optimum te zoeken tussen kosten en opbrengsten.

In de nacalculatiefase, bewaak je de verzameling van de kengetallen en daarmee ben je actief bezig met het verbeteren van het kennisniveau van je mensen. Als lid van MT ben je betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie en je legt verantwoording af aan de directie.

Over ons

G&S Bouw speelt een centrale rol bij de realisatie van vooraanstaande gebouwen. Met een sterke kern van eigen mensen pakken we de regierol die nodig is om deze kwalitatief hoogstaande gebouwen te realiseren binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget. Ons bedrijf kenmerkt zich door een nuchtere kijk. We hebben een open mentaliteit en zijn niet bang om kritisch naar onszelf en naar onze onderaannemers te kijken. We zijn consequent in wat we doen. Bij ons is afspraak nog steeds afspraak. We luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Vanuit onze regiefunctie weten we de juiste partijen aan projecten te koppelen. Deze flexibiliteit onderscheidt ons van veel andere bouwfirma's. We werken al jarenlang uitstekend samen met de beste bedrijven binnen de bouw. We hechten dan ook zeer aan onze goede relaties. Het kennisniveau van ons personeel is hoog. Innovatie is voor ons even vanzelfsprekend als traditioneel vakmanschap. Dat is de verdienste van een stabiele organisatie die bereid is te investeren in kennis. We zijn proactief. Op grond van onze jarenlange ervaring denken we actief mee met de opdrachtgever over het bouwproces. We weten van aanpakken.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een sterk en dynamisch team waar ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd. Collegialiteit staat bij ons centraal en dit zie je niet alleen terug tijdens je werk maar ook daarbuiten. Je krijgt vrijheid in je ontwikkeling en creëert je eigen loopbaan. We bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten wij van jou?

Met hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding) en tenminste 5 jaar werkervaring als bijvoorbeeld bouwkostendeskundige of calculator binnen de utiliteitsbouw ben je geen starter meer. Je bent een empathisch leidinggevende met oog voor je mensen. Je hebt ruime ervaring in het maken van bouwkostenramingen en nieuwe contractvormen als UAV-GC en Engineering & Build projecten.

Uiteraard heb je affiniteit met techniek (BIM en BREEAM); kennis van diverse bouwsystemen en materiaaltoepassingen horen bij je functie.

Competenties:

Zelfstandig

Empathisch leidinggeven

Secuur

Duidelijk communiceren

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het ongevraagd toesturen of aanbieden van cv’s behoort daar ook toe.

Ons bedrijf

 

Paasheuvelweg 31

1105 BG Amsterdam Zuidoost

 

 Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord

op telefoonnummer 06-16514551 of per mail op dvervoord@volkerwessels.com

+