HomeOver onsWerken bij G&S INKOPER UTILITEITSBOUW

INKOPER UTILITEITSBOUW

Als inkoper je bijdrage leveren aan onze mooie utilitaire projecten? Bekijk dan onze openstaande vacature van inkoper utiliteitsbouw!

Als inkoper bij G&S Bouw ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid op onze mooie utilitaire projecten. Denk hierbij aan projecten langs de Zuidas A10 in Amsterdam als kantoorgebouw The Edge; bij oplevering het meest duurzame kantoorgebouw van de wereld! Projecten waar we buitengewoon trots op zijn. Als G&S Bouw lopen we daarmee in de regio voorop met BREEAM.

Dit is veel meer dan tijdige levering of tegen de juiste prijs; het gaat om vertrouwen dat onze leveranciers samen met ons komen tot de best passende langdurige oplossing voor geleverde goederen en diensten. We geloven in langdurige relaties omdat dat er voor gaat zorgen dat je met elkaar tot mooie opgeleverde projecten kunt komen.

Samen met de directie stem je de jaarafspraken met onze leveranciers af en stel je de jaarlijkse bouwpartnercontracten samen. Je zorgt voor de inkoop van alle project specifieke zaken.

Je bewaakt en registreert terugkomende contracten en reageert (wanneer dat nodig is) op eventuele afwijkingen.

Over ons

G&S Bouw speelt een centrale rol bij de realisatie van vooraanstaande gebouwen. Met een sterke kern van eigen mensen pakken we de regierol die nodig is om deze kwalitatief hoogstaande gebouwen te realiseren binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget. Ons bedrijf kenmerkt zich door een nuchtere kijk. We hebben een open mentaliteit en zijn niet bang om kritisch naar onszelf en naar onze onderaannemers te kijken. We zijn consequent in wat we doen. Bij ons is afspraak nog steeds afspraak. We luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Vanuit onze regiefunctie weten we de juiste partijen aan projecten te koppelen. Deze flexibiliteit onderscheidt ons van veel andere bouwfirma's. We werken al jarenlang uitstekend samen met de beste bedrijven binnen de bouw. We hechten dan ook zeer aan onze goede relaties. Het kennisniveau van ons personeel is hoog. Innovatie is voor ons even vanzelfsprekend als traditioneel vakmanschap. Dat is de verdienste van een stabiele organisatie die bereid is te investeren in kennis. We zijn proactief. Op grond van onze jarenlange ervaring denken we actief mee met de opdrachtgever over het bouwproces. We weten van aanpakken.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een sterk en dynamisch team waar ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd. Collegialiteit staat bij ons centraal en dit zie je niet alleen terug tijdens je werk maar ook daarbuiten. Je krijgt vrijheid in je ontwikkeling en creëert je eigen loopbaan. We bieden je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat verwachten wij van jou?

Met hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding) en tenminste 5 jaar werkervaring als bijvoorbeeld (inkopend) werkvoorbereider of (aankomend) inkoper) binnen de utiliteitsbouw ben je geen starter meer. Beschik je over NEVI 1 en/of 2 dan is dat absoluut een pré.

Uiteraard heb je affiniteit met techniek (BIM en BREEAM); kennis van diverse bouwsystemen en materiaaltoepassingen horen bij je functie.

Competenties:

Onderhandelingsvaardigheden

Commercieel inzicht

Flexibel

Marktgerichtheid

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het ongevraagd toesturen of aanbieden van cv’s behoort daar ook toe.

 

Ons bedrijf

 

Paasheuvelweg 31

1105 BG Amsterdam Zuidoost

 

 Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord

op telefoonnummer 06-16514551 of per mail op dvervoord@volkerwessels.com

 

 

+