icon-arrow-right
HomeNieuws Dag van de Bouw 2015

Dag van de Bouw 2015

Actueel

G&S Bouw doet 13 juni mee aan dag van de bouw!

Spraakmakende projecten

Van alle spraakmakende projecten die G&S bouwt hebben we besloten om 400 Beethovenstraat open te stellen voor het publiek. Deze bouw leent zich uitstekend voor het op veilige wijze rondleiden van bezoekers. daarnaast is het een zeer mooi project om te bekijken. Het project bevindt zich in de ruwbouwfase en de gevel wordt op dit moment gemonteerd.

De dag zelf

Op de dag van de bouw zelf openen wij onze poort om 10.00 uur. In de schaftkeet wordt koffie en thee aangeboden. Hier draait een doorlopende presentatie van het project met foto's en het 3D-model.

Vanuit de keet start de rondleiding over de bouw. We beginnen op de begane grond en gaan met de lift naar de 6e verdieping. Hier wordt u opgevangen door een van onze medewerkers welke uw vragen over het project kan beantwoorden. Na de 6e gaan we door naar het dak vanwaar het uitzicht adembenemend is. Ook hier staat een medewerker van G&S klaar om uw vragen te beantwoorden.

Toegang

Op onze bouwplaats gelden strenge veiligheidsmaatregelen. Bij de toegang tot het bouwterrein worden deze regels bekend gemaakt door middel van een flyer en een poster. U dient zich te registreren bij aankomst en af te melden bij vertrek.

 

De bouwplaats is deels toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zij kunnen deelnemen aan de rondleiding tot en met de 6e verdieping. Het dak is helaas niet toegankelijk.

 

Kinderen mogen mee, maar altijd onder toezicht en verantwoordelijkheid van een volwassene.

Parkeren en fietsen stallen

Naast de bouwplaats wordt een parkeerterrein ter beschikking gesteld aan de bezoekers. Voor uw veiligheid hebben wij verkeersregelaars ingezet om u goed te kunnen begeleiden. Volgt u altijd hun instructies op.

Ook is er een gedeelte vrij gemaakt voor het parkeren van uw fiets.

 

De toegang tot de bouwplaats bevindt zich aan de Boelelaan tegenover nummer 401.

+