icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering Hotel Kavel 17 - JAZ Hotel

Oplevering Hotel Kavel 17 - JAZ Hotel

Actueel

Oplevering volbracht!

K17 Hotel 11.jpg

Geweldige uitstraling

G&S Bouw heeft weer een uitmuntende prestatie geleverd door het hotel in Amsterdam Zuidoost met zo'n hoge kwaliteit op te leveren.

 

Het hotel telt 247 kamers en 11 luxe suites. Daarnaast beschikt het hotel over een wellness, een fitness, een restaurant en een gezellige bar waar men voorafgaand aan een concert in het naastgelegen Ziggodome een drankje kan drinken.

Het JAZ-concept van hotelier Steigenberger geeft het geheel een strakke en kleurrijke uitstraling.

K17 Hotel 21.jpg

Omgeving

Niet alleen de Ziggodome is naast de deur, ook de Amsterdam ArenA, de Heineken Music Hall en een grote Pathé-bioscoop bevinden zich op loopafstand van het hotel. De kamers aan de oostzijde bieden uitzicht op de door G&S gebouwde Endemol Studio's.

 

Onder het hotel is door ons een ruime parkeergarage gebouwd van waaruit je het hotel direct kunt betreden.

K17 Hotel 14.jpg

Opbouw hotel

Het hotel is opgebouwd uit prefab wanden met breedplaatvloeren en bestaat uit 12 bouwlagen. De gevels bestaan uit prefab sandwich elementen met een betonnen binnen- en buitenschil. Omdat in de kamers het beton aan een zijde in het zicht bleef is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het prefab. Deze industriële uitstraling uit zich ook in het meubelwerk van betonplex in de kamers.

In de lounge en in het restaurant is in de afwerking veel gebruik gemaakt van hout, staal en steigerhout. De osb-platen in de lift maken het geheel af.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Hoogste punt Hotel Kavel 17

Hotel Kavel 17 heeft haar hoogste punt bereikt!

+