icon-arrow-right
HomeNieuws Toekomstbestendig SPARK officieel opgeleverd

Toekomstbestendig SPARK officieel opgeleverd

Actueel

Spark, een duurzame 15.000 m2 herontwikkeling van OVG Real Estate, is op 30 november 2018 officieel opgeleverd. Het European Medicines Agency (EMA) zal begin 2019 het gebouw betrekken.

Spark werd oorspronkelijk gebouwd in 1992 en bevindt zich in het centrum van Sloterdijk, een multifunctioneel gebied in Amsterdam-West. OVG heeft het verouderde kantoor gekocht met het doel zoveel mogelijk van het oorspronkelijke gebouw te herontwikkelen en tegelijkertijd de nodige wijzigingen aan te brengen waarmee het energielabel verbeterd is van een G- naar een A-label. In opdracht van OVG Real Estate is de bouw uitgevoerd door G&S Bouw.

Gedurende de herontwikkeling zijn noodzakelijke vernieuwingen en optimalisaties van de technische installaties doorgevoerd, hierdoor is het energieverbruik van het gebouw aanzienlijk verminderd.

Spark biedt nu een innovatieve werkomgeving uitgerust met een robuuste, hightech infrastructuur en een high-end conferentiecentrum. De high-tech voorzieningen biedt de gebruikers een hoog niveau van comfort, gemak en veiligheid. Spark biedt ruimte voor 850 herbergen en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en het beste binnenklimaat voor de komende decennia.

+