icon-arrow-right
HomeOver onsOrganisatie

Organisatie

G&S Bouw werd 38 jaar geleden opgericht, sinds 2007 maakt het bedrijf deel uit van VolkerWessels. Dit internationale bouwconcern houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van alle soorten bouwprojecten. Elke dag zijn zo’n 16.000 medewerkers actief in meer dan honderd werkmaatschappijen. Mede dankzij deze krachtenbundeling beschikken we over een sterke financiële positie. En over uitgebreide kennis en vaardigheden in alle bouwdisciplines.

Directie

Onze directie bestaat uit twee personen: Arno van Tilburg (algemeen directeur) en Roel van Heumen (directeur productie).

De directie van G&S is regelmatig te vinden op de bouwplaats. Gepokt en gemazeld in de bouwwereld, blijft bouwen voor hen nu eenmaal het mooiste wat er bestaat.

KAM-coördinator

Onze KAM-coördinator is verantwoordelijk voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Hij zorgt voor het behalen én behouden van certificaten als ISO9001, ISO14001, VCA**, FSC®, Bewuste Bouwers en de CO2-prestatieladder. Alles rondom veiligheid behoort eveneens tot zijn takenpakket. Daarvoor heeft de KAM-coördinator een speciale opleiding tot veiligheidskundige gevolgd.

BREEAM-expert

G&S Bouw heeft een eigen BREEAM-expert in dienst die al onze BREEAM-projecten begeleidt. We lopen voorop waar het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van duurzaam bouwen. We ondersteunen opdrachtgevers bij hun ambitie om verantwoord te bouwen. En we denken actief met hen mee om een zo hoog mogelijke BREEAM-classificering te behalen. Daarmee hebben we intussen  al zeer veel goede resultaten behaald.

Garantie- en Nazorgteam

G&S Bouw heeft een Garantie- en Nazorgteam om onze klanten ook na oplevering voldoende tijd en aandacht te kunnen geven. Er is een directe lijn met de verantwoordelijke projectteams. Daarom kan een correcte afhandeling plaatsvinden waarbij eventuele verbeteringen snel en goed worden uitgevoerd.

Inbouw- en diverse kleine projecten

Bij een toonaangevend pand hoort uiteraard ook een passend interieur. Onze afdeling Inbouw trekt de kwaliteit van een gebouw door ín de inbouw. Dit kan relatief eenvoudig binnenwerk zijn of juist een design interieur, een ontwerp vol met op maat gemaakte meubelen. Onze goed op elkaar ingespeelde specialisten zorgen voor een snelle uitvoering van het door de opdrachtgever gewenste resultaat.

Organogram
+