icon-arrow-right
HomeHoe wij werkenSamen Slimmer Bouwen

Samen Slimmer Bouwen

Opvallende, onderscheidende en duurzame gebouwen realiseren, dat is wat we willen. Bouwen doe je echter nooit alleen. Bouwtrajecten zijn complexe processen waarbij veel verschillende partijen betrokken zijn. Samenwerken is daarom een eerste vereiste. Maar dan ben je er nog niet. In deze tijd van technologische vooruitgang is het een absolute must om te werken met de meest geavanceerde technieken en middelen. Zowel tijdens het bouwproces als in het gebouw zelf. Samen slimmer bouwen, is dan ook ons uitgangspunt. Dat is onze ambitie bij alle werken die we onder handen hebben of krijgen. Of dit nu een bouw-, verbouw- of inbouwproject is.

Samen

Bouwprojecten zijn intensieve trajecten waarbij veel mensen en partijen nodig zijn. Samenwerken is daarom voor ons een belangrijk uitgangspunt. Maar we bouwen niet alleen mét mensen, we bouwen voor mensen. Opdrachtgevers, gebruikers en bewoners. Zij staan aan de basis van elk bouwwerk.
Omdat we meestal in bouwteam-verband werken zijn we samen met de opdrachtgever, projectontwikkelaar en architect vaak al bij de eerste ontwerpen betrokken. Nadat het definitief ontwerp (DO) klaar is, starten we met de engineering gevolgd door de uitvoering. Afhankelijk van de fase in het bouwproces schakelen we daarbij bij voorkeur preferred suppliers in. Betrouwbare externe partijen waarmee we al jarenlang prettig samenwerken. Vanuit onze meer dan dertigjarige ervaring weten we exact met welke partijen we de beste resultaten behalen. En tegelijk een zorgeloos traject voor de opdrachtgever kunnen realiseren.
Niet alleen met onze partners werken we in een sterk team. Binnen ons bedrijf is dat net zo. Van tendermanager en calculator tot werkvoorbereider en planvoorbereider. Allemaal deskundige en gemotiveerde professionals die precies weten wat ze doen. Mensen die elkaar informeren, stimuleren en bijstaan. Dit perfecte teamwork zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Slimmer

Tegenwoordig worden de meest innovatieve technieken, methodes en materialen bij de bouw ingezet. De projecten worden steeds groter en complexer, de aan het bouwproces gestelde eisen steeds hoger. Daarbij worden de bouwtijden korter en de budgetten beperkter. Daarom bouwt G&S Bouw slimmer. Dit houdt in dat we planmatig en met een efficiënte planning werken, waardoor we de juiste partijen op het juiste moment inzetten. Daarbij maken we gebruik van bouwmethodes als LEAN en van state-of-the-art technologieën als Bouw Informatie Management (BIM). Omdat hiervoor afstemming met verschillende partijen nodig is, zorgt BIM tegelijk voor een goede samenwerking.
Daarnaast worden de eisen ten aanzien van de duurzaamheid van bouwwerken en hun naaste omgeving steeds strenger. G&S Bouw behoort in dit opzicht tot de koplopers. We beschikken dan ook over alle certificaten die nodig zijn om veilige en hoogwaardige gebouwen te realiseren. 

Bouwen

De gebouwen die we neerzetten zijn stuk voor stuk opvallend en onderscheidend. Dit is geen toeval. Als geen ander weten wij wat je daarvoor nodig hebt: perfect teamwork, optimale knowhow, de meest geavanceerde technieken en technologieën en last-but-not-least de juiste vakmensen.

+