icon-arrow-right

Ambitie

Het is onze ambitie om juist ook in deze tijd samen met anderen opvallende, onderscheidende en duurzame gebouwen te realiseren. Dit doen we volgens het principe van samen slimmer bouwen.

Samen

Een gebouw bouw je niet in alleen. Daar heb je andere partijen voor nodig. Samenwerken is voor ons dan ook de basis.

Allereerst werken we intensief samen met de opdrachtgever, de projectontwikkelaar en de architect. Door goed naar hen te luisteren weten we wat zij verwachten.

De uitvoering wordt gedaan door bedrijven die we inschakelen als het bouwproces daar om vraagt. Vanuit onze ervaring van meer dan 30 jaar weten we met wie we het beste resultaat behalen.

G&S Bouw heeft ook nog eens een sterke kern van eigen mensen die elkaar informeert en stimuleert. Zo komen we met elkaar tot het beste resultaat.

Slimmer

Deze tijd vraagt om een innovatieve aanpak. De budgetten zijn beperkt en er worden steeds hogere eisen gesteld aan het bouwproces.

Daarom bouwt G&S Bouw slimmer: we denken goed na over waar we mee bezig zijn.

We maken een efficiënte planning van het bouwproces, waardoor we de juiste partijen inzetten op het juiste moment. Ook beschikken we over alle certificaten die nodig zijn om een veilig en hoogwaardig gebouw te realiseren. 

Bouwen

De gebouwen die we neerzetten zijn stuk voor stuk onderscheidend. Dat is geen toeval.
Een goed gebouw krijg je door goede samenwerking, de juiste kennis en de juiste vakmensen.

+