icon-arrow-right
HomeOver onsWie is G&S Bouw

Wie is G&S Bouw

Wie is G&S Bouw? Waarom zou u met ons in zee gaan? G&S Bouw, onderdeel van VolkerWessels, realiseert bouw- en inbouwprojecten in de Randstad en omgeving. We doen dit in opdracht van professionele marktpartijen als project- en vastgoedontwikkelaars en woningbouwcorporaties. We zijn actief in nieuwbouw en renovatie van toonaangevende utiliteits- en woningbouw. Daarbij zijn we vooral gespecialiseerd in utilitaire hoogbouwprojecten. De meeste van onze bouwwerken zijn complex van aard en worden turn-key opgeleverd. Daarnaast verzorgt onze afdeling Inbouw het complete binnenwerk. Van een heel gebouw of delen daarvan. Zo kunnen we projecten die bestaan uit een bouwwerk mét interieur, van A tot Z aanbieden. Bij alle projecten die we onder handen hebben, staat duurzaamheid centraal.

Regierol

In al onze projecten hebben we als G&S Bouw de regierol. Die is nodig om complexe kwalitatief hoogstaande bouw- en inbouwprojecten tot stand te kunnen brengen. Binnen de tijd en het budget die daarvoor staan.

Onderscheidend

We onderscheiden ons van veel andere bouwbedrijven doordat we:

  • goed luisteren
  • proactief en consequent zijn
  • samen voor het beste resultaat gaan
  • werken met professionals met up-to-date vakkennis

Goed luisteren

Goed luisteren vindt G&S Bouw erg belangrijk. Standaard bouwoplossingen? Die tijd is voorbij. Maatwerk is nu aan de orde van de dag. Maar je kunt alleen maatwerk leveren als je weet wat toekomstige gebruikers willen. Hun wensen en eisen worden in deze tijd van snelle ontwikkelingen steeds ingewikkelder. Daarom beginnen we altijd met goed te luisteren naar onze opdrachtgevers en toekomstige gebruikers. Maar ook naar de partijen waarmee we samenwerken. Zodat we de juiste partijen aan de juiste projecten kunnen koppelen.

Proactief en consequent

Daarnaast zijn we ook proactief en consequent. Door onze jarenlange ervaring denken we proactief met opdrachtgevers mee over het bouwproces. En zodra we met elkaar in zee gaan, zijn we consequent in wat we doen. Bij ons is afspraak altijd afspraak. Niet alleen tegenover de opdrachtgever, maar richting alle betrokkenen in het bouwproces waarmee we samenwerken. Doen wat je belooft. Want het uiteindelijke doel is toch het bereiken van een optimaal resultaat. Een (in)bouwwerk waar alle partijen blij van worden.  

Samen gaan voor het beste resultaat

Samenwerken is hét sleutelwoord in de bouw. Alleen samen kun je het beste resultaat behalen. Om grote hoogten te bereiken, heb je goede partners nodig. Partners met de juiste actuele kennis en vaardigheden, waarop je helemaal kunt bouwen. Daarom werken we al jarenlang prettig samen met onze zorgvuldig gekozen preferred suppliers. Betrouwbare bedrijven, die tot de beste binnen de bouwsector behoren.

Professionals met up-to-date vakkennis

G&S Bouw werkt met een sterke kern van zestig vakmensen. Zij beschikken over de meest actuele kennis en vaardigheden. Professionals die van aanpakken weten. Die hoge eisen aan zichzelf stellen en goed zijn in alles wat ze doen. Innovatie is voor ons even vanzelfsprekend als traditioneel vakmanschap. Om dat te bereiken en vast te houden, blijven we ons verder ontwikkelen en investeren we veel in kennis. Om uiteindelijk met mensen te werken die hun vak verstaan en trots zijn op wat ze doen. En die een nuchtere en open mentaliteit hebben. Professionals die niet bang zijn kritisch te kijken naar zichzelf en onze onderaannemers.

Een partner die het verschil maakt

G&S Bouw is een partner die het verschil maakt. We volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid op de voet. Om deze meteen toe te passen binnen de projecten waaraan we werken. Combineer dit met onze nuchterheid, ambitie en jarenlange ervaring, en vertrouw erop dat u op ons kunt bouwen. We zijn u dan ook graag van dienst in alle fasen in het bouwproces. Van begin tot eind.

+