icon-arrow-right
HomeProjecten THE FLOW

THE FLOW

Amsterdam

 

G&S Bouw bouwt gebouw the FLOW aan de Moermanskkade te Amsterdam.  Dit gebeurt in opdracht van ToBeDeveloped. Het gebouw is ontworpen door MVSA.

 

Gebouw the FLOW is een 6 bouwlagen tellend kantoorgebouw van circa 7000 m2 groot. De begane grond is ingericht als parkeergarage. Op de bovenste verdieping zal een restaurant worden voorzien, de overige lage zijn verhuurd aan diverse bedrijven. Dit multi-tenant gebouw zal worden voorzien van de optimale faciliteiten om het werken te veraangenamen. Werknemers moeten door de aanwezigheid van wellness/fitness, restaurant, state of the art wifi en internet, terrassen op alle verdiepingen, LED video walls en diverse plekken waar ontspanning kan worden gezocht in ‘the flow’ komen. Klimaatplafonds en veel daglicht verhogen het comfort.

The FLOW zal worden gerealiseerd onder BREEAM en WELL certificering. WELL is een redelijk nieuwe building standard die vooral de nadruk legt op het welzijn van de werknemers. Door een verhoogd welzijn van de werknemers zal productiviteit en betrokkenheid verhogen.

Het gebouw bestaat uit een fundering van prefab heipalen met een in het werk gestorte fundering. Het constructief skelet bestaat verder uit een prefab stabiliteitskern met omliggende staalconstructie en kanaalplaatvloeren. De gevels bestaan uit vliesgevels met op vloerhoogte vinnen uit gezette aluminium beplating. De bouw is reeds gestart. Oplevering staat gepland voor medio 2019.

 

Feiten & cijfers

 • Project
  THE FLOW
 • Gebied
  Amsterdam
 • Architect
  MVSA
 • Opdrachtgever
  ToBeDeveloped
 • Projectcategorieën
  Actuele Bouwprojecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

UPDATE VAN PROJECTTEAM THE FLOW

Op 12 december 2019 heeft de oplevering van het project The Flow plaatsgevonden. The Flow is een 6 bouwlagen tellend...

+