icon-arrow-right
HomeNieuws Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Actueel

De afdeling Inbouw van G&S heeft een knap stuk werk geleverd voor ‘Het vergeten kind’ in Hoorn.

Liefdadigheid

Deze liefdadigheidsinstelling vangt kinderen op die uit huis geplaatst zijn. Deze stichting is een initiatief van Guusje Nederhorst, onder andere bedenkster van Woezel en Pip. Na haar overlijden is de Guusje Nederhorst Foundation dit werk blijven voortzetten.

Tovertuin

De opvanglocaties van Stichting Het Vergeten Kind heten Tovertuinen. De originele Tovertuin is oorspronkelijk afkomstig uit de verhalen van Woezel & Pip. Nu is het de plek waar kinderen hun zorgen kunnen vergeten en weer heerlijk kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Een plek waar ze weer gewoon kind kunnen zijn.

Bij de officiële opening van de locatie in Hoorn waren Woezel en Pip ook aanwezig.

 

 

G&S Bouw

G&S Bouw heeft zich ingezet om voor deze kinderen een hele nieuwe, kleurrijke en veilige omgeving te maken. Met dank aan de meewerkende onderaannemers is het een hele bijzondere locatie geworden.

 

Film Tovertuin Hoorn

Van de verbouwing en de opening van de locatie in Hoorn is een bijzondere film gemaakt. Hierin is goed te zien hoe de afdeling Inbouw van G&S een verouderde locatie weer nieuw leven in kan blazen, met een schitterend eindresultaat waar we trots op zijn!

Projecten

Alle projecten
+