icon-arrow-right

Algemeen

Bouwen is en blijft mensenwerk. Daarom zorgen we ervoor te werken met enthousiaste medewerkers. Gemotiveerde werknemers, die zich graag verder willen blijven ontwikkelen. En dat lukt. De meeste medewerkers zijn enthousiast over wat ze doen en werken dan ook al lang bij ons.

Het bieden van een veilige werkomgeving vinden we het allerbelangrijkst. Niet voor niets staan onze WAVE en Bewuste Bouwers veiligheidsregels daarvoor garant. Onze medewerkers zijn tenslotte ons echte kapitaal, de spil waar alles om draait. Daarom zorgen we goed voor hen. En als er wat is, doen we er wat aan. De arbeidsvoorwaarden van G&S Bouw kun je dan ook prima noemen.

Leren

Wij vinden het ook belangrijk te investeren in het kennisniveau van onze medewerkers. We willen bij onze opdrachtgevers per slot van rekening altijd de juiste mensen inzetten. Daarom bieden we je volop mogelijkheden om je vakinhoudelijk te ontwikkelen binnen de verschillende onderdelen van ons bedrijf.

Contact

Heb je passie voor het vak? En wil je leren altijd naar passende oplossingen en mogelijkheden te zoeken? Dat kan prima bij G&S Bouw. We leiden als gecertificeerd Erkend Leerbedrijf leerlingen op in de bouw. MBO-, HBO- en WO-studenten kunnen bij ons rekenen op een leerzame stage- of afstudeerplaats. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan contact op met Astrid Tsie-Schouwenaar op telefoonnummer 020 - 452 68 79 of per mail via a.tsie@gensbouw.nl.

+