icon-arrow-right
HomeNieuws UPDATE VAN PROJECTTEAM BASISWEG

UPDATE VAN PROJECTTEAM BASISWEG

Actueel

 G&S Bouw is in opdracht van EDGE Technologies in maart 2019 gestart met de revitalisatie van een kantoorpand aan de Basisweg.

 

Het meest in het oog springende van de revitalisatie is uiteraard de glazen koepelconstructie, die vanaf zowel de rijksweg (A5) als de Basisweg van veraf te herkennen is. Sinds onze vorige update in september is de tijdelijke staal-/ondersteuningsconstructie, benodigd voor het bouwen van de koepel, inmiddels in zijn geheel gedemonteerd. Hiermee is het pand op wat kitnaden na geheel
wind- en waterdicht. Het is meteen duidelijk wat het daglicht van de koepel met het pand doet voor de ruimtelijke beleving in het atrium.

 

Naast de koepel zorgen ook de acht lichthoven voor extra daglicht op de kantoorvloeren. Van de eerste lichthoven zijn inmiddels de glazen puien, het aluminium zetwerk, het zadeldak en de constructie voor de glasbewassing gereed. Ook dit geeft een schitterend effect.

 

De afbouwwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang, waarin ook de huurderswensen met de diverse huurders worden meegenomen. Dit is om ervoor te zorgen dat alle huurders na de oplevering direct hun intrek kunnen nemen in het pand. In het atrium zal er vlak na de kerst gestart worden met het plaatsen van de vier grote atriumtrappen met glazen balustraden. Ook dit zal na voltooiing weer een mooie toevoeging vormen voor de nieuwe identiteit van het pand en ons een stap dichter bij het mooie eindresultaat brengen.

+