icon-arrow-right
HomeNieuws UPDATE VAN PROJECTTEAM BASISWEG

UPDATE VAN PROJECTTEAM BASISWEG

Actueel

G&S Bouw is in opdracht van EDGE Technologies in maart 2019 gestart met de revitalisatie van een kantoorpand aan de Basisweg.

Na een bouwperiode van bijna drie jaar waarin het gebouw een complete metamorfose heeft ondergaan is EDGE Amsterdam West 1 oktober 2021 succesvol opgeleverd.

Afgelopen maanden is binnen in het pand de complete afbouw afgerond en zijn er tevens de benodigde testen uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld de QV 10 test en de belangrijke JA conclusie testen. Ook aan de buitenzijde van het pand is de laatste hand gelegd aan de gevelpanelen, de beglazing en het terrein. Op het parkeerterrein aan de noordzijde zijn carports geplaatst met daarop 2.155m2 zonnepanelen en het terrein is inmiddels voorzien van bestrating. In de aankomende tijd zal de beplanting op het terrein worden aangelegd en de verdere terreininrichting worden afgerond. Dit zullen de laatste stappen zijn om het terrein naar een mooi eindresultaat te brengen.

In het gebouw zijn de inbouwwerkzaamheden gereed, het complete pand is overgedragen aan de gebouweigenaar en de verdiepingen aan de huurders. De eerste huurders zullen naar verwachting in het laatste kwartaal van 2021 vanuit hun nieuwe kantoor werkzaam zijn.

 

In de komende periode zullen we ons verder richten op het succesvol afronden van de Shared Facilities keukens en de restaurant gedeeltes op de begane grond.

 

 Deze foto's zijn gemaakt door Bert Teunissen.

 

 

 

+