icon-arrow-right
HomeNieuws WERKZAAMHEDEN JANUARI - FEBRUARI 2021

WERKZAAMHEDEN JANUARI - FEBRUARI 2021

Actueel

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Valley Amsterdam. Het project omvat drie (woon)torens die worden gebouwd op een zogeheten ‘plintgebouw’ van 7 verdiepingen met daaronder een kelder (parkeergarage) van drie verdiepingen. In de basis vormt elke toren een bouwdeel: Noord, West en Zuid. Valley kan in drie fases worden verdeeld: de kelder/parkeergarage, het plintgebouw met ruimte voor kantoren, cultuur en horeca en de drie woontorens.

Gevel

De valleigevel is gesloten en de gevelsteiger is opgebouwd tot en met het dak. Vanaf de steiger wordt de achterconstructie voor het natuursteen en het natuursteen gemonteerd. Het natuursteen wordt van boven naar beneden gemonteerd. Wanneer op een verdieping het natuursteen is afgerond, kan ook de steiger voor die verdieping worden afgebouwd. Het steigerwerk zakt dus in eenzelfde tempo als de montage van het natuursteen op de gevels. Dit wordt het eerst zichtbaar aan de westzijde omdat de westtoren de minste lagen bevat.

Afbouw

In de kelder en plint is de ruwe afbouw gereed. Momenteel worden de kelder en de trappenhuizen verder afgewerkt. In de commerciële lagen van de plint is de fijne afbouw in volle gang, de kantoorverdiepingen zijn nagenoeg gereed.

Bij de drie woontorens is het hoogste punt bereikt. Op de bovenste verdieping van de Noordtoren is de ruwe afbouw van de Skybar in uitvoering.

In alle drie de torens is de afbouw in volle gang; er worden scheidingswanden gezet (metal-stud) en de wanden en plafonds worden afgewerkt. In de badkamers en toiletten worden de wanden vervolgens betegeld waarna de woningen worden afgesloten met de definitieve voordeur.

Projecten

Alle projecten
+