icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw woontorens 900 Mahler gestart

Bouw woontorens 900 Mahler gestart

Actueel

900 Mahler

Nadat de ruwbouw van de parkeergarage werd afgerond, zijn we in oktober gestart met de bouw van de 2 woontorens. De eerste 3 verdiepingen worden traditioneel uitgevoerd met wandbekisting en breedplaat vloeren. In maart/april 2015 zullen we starten met de tunnels en de prefab gevels van de 3e tot en met de 23e verdieping.

 

 

Warmte koude bronnen

De afgelopen 2 maanden zijn de WKO bronnen aangebracht in de Buitenveldertselaan. Het betreft een aparte warmte en een aparte koude bron op ca. 120 meter diepte. Door middel van deze bronnen wordt in de winter warmte en in de zomer koude uit de bodem onttrokken ter verwarming en koeling van het kantoor. Deze werkzaamheden zullen medio december afgerond zijn.

 

Kavel 14-16 kraan

Kantoor 1000 Mahler

De werkzaamheden aan de gevel zijn bijna afgerond. De puien zijn gerealiseerd en het plaatsen van de natuursteen gevelbekleding zal eind december aangebracht zijn. Deze week zullen we starten met het verwijderen van de steiger aan de Buitenveldertselaan, waarna het nieuwe onderkomen van Chanel mooi in het zicht komt.

 

Binnen is de bouwcombinatie druk bezig met de afbouw. De focus ligt op dit moment op de ruwe afbouw, de installaties en de wanden.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Bouw Kavel 14 | 16 officieel gestart

De bouw van Kavel 14 | 16  is donderdag 21 november officieel van start gegaan met het slaan van een officiële paal...

+