icon-arrow-right
HomeNieuws UPDATE VAN PROJECTTEAM EDGE STADIUM

UPDATE VAN PROJECTTEAM EDGE STADIUM

Actueel

G&S Bouw is in oktober 2020 gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de uitbreiding en verduurzaming van Edge Stadium.

De bouwhekken zijn geplaatst en voorzien van groen en bedrukte borden en aan de Amstelveenseweg is de uitvoegstrook naar het bouwterrein gerealiseerd en het fiets- en voetpad verplaatst. In het Zuider Amstelkanaal drijven nu 30 gekoppelde pontons waar de bouwkeet op gebouwd is, deze wordt begin 2021 in gebruik genomen. Binnen in het gebouw is de firma Beelen bezig met het slopen van bouwkundige wanden, plafonds en installaties. Daarnaast worden de hardglazen panelen van de buitengevel tijdelijk gedemonteerd en is gestart met de opbouw van de steiger. In week 4-2021 wordt de torenkraan opgebouwd binnen in het gebouw.

 

In februari 2021 zal gestart worden met de constructiewerkzaamheden, waarbij eerst palen aangebracht worden. Dit zal gedaan worden met een kleine boorstelling vanuit de garage waardoor geen overlast voor de omgeving te verwachten is. In dezelfde periode zullen ook de warme- en koude bronnen voor de WKO installatie geboord worden tot een diepte van 180 meter. Na het aanbrengen van de nieuwe palen zal het beton- en staalwerk in de kelder en aan de voorzijde van het gebouw gerealiseerd worden.

Projecten

Alle projecten
+