icon-arrow-right
HomeNieuws UPDATE VAN PROJECTTEAM EDGE STADIUM

UPDATE VAN PROJECTTEAM EDGE STADIUM

Actueel

Vanaf de Amstelveenseweg te Amsterdam is nu duidelijk te zien dat G&S Bouw is gestart met de werkzaamheden voor het project Edge Stadium.

De sloopwerkzaamheden gaan hard, een groot deel van de verdiepingsvloeren is leeg en er is gestart met de demontage van het glazen atrium dak. De torenkraan steekt inmiddels boven het gebouw uit. Rondom het gebouw is het steiger geplaatst.

Deze fungeert als veiligheidsvoorziening voor de sloop- en bouwwerkzaamheden op het dak. Medio februari 2021 zijn ook de eerste palen aangebracht in de kelder met een kleine boorstelling, aansluitend zal binnenkort gestart worden met het maken van nieuwe funderingspoeren en het versterken van de bestaande fundering. Het versterken van de bestaande fundering is nodig omdat het gebouw uitgebreid wordt.

 

De komende weken zal in weekenden een doorloopconstructie gemaakt worden over het voetpad van de Fred. Roeskestraat. Deze constructie zorgt ervoor dat voetgangers veilig gebruik kunnen blijven maken van het voetpad langs de bouwplaats.

Projecten

Alle projecten
+