icon-arrow-right
HomeNieuws UPDATE VAN PROJECTTEAM ING HQ & PAVILJOEN

UPDATE VAN PROJECTTEAM ING HQ & PAVILJOEN

Actueel

Het nieuwe kantoorgebouw van ING, Cedar genoemd, is op 7 januari 2020 officieel geopend. Dit was een leuke dag met diverse festiviteiten.

Afgelopen drie maanden zijn we bezig geweest met het afronden van de openstaande opleverpunten naar tevredenheid van onze klant.

Het gebouw is casco gebouwd voor OVG/LCN. Het inbouwpakket is naar ontwerp van HofmanDujardin.

 

Dieper in het gebouw komt het atrium in beeld, deze is voorzien van platforms en trappen waardoor de 5 etages met elkaar verbonden zijn. Het geheel resulteert in een transparant en ruim kantoor waar veel ruimte is voor samenwerking.

 

Aan de Bijlmerdreef is ook het Paviljoen gebouwd, dit pand dient als fietsenstalling/kleedruimte van ING maar ook als restaurant. Het nieuwe restaurant ‘’The Traveller’’ is in het najaar van 2019 officieel geopend. Het paviljoen heeft een transparante gevel met afgeronde hoeken en een hoogwaardig dak van hout en mossedum.

 

 

Het paviljoen is vrij toegankelijk. Dus behalve ING-medewerkers kunnen ook omwonenden, zakelijk publiek, studenten, winkelend- en uitgaanspubliek gebruik maken van het paviljoen.

 

+