icon-arrow-right
HomeNieuws UPDATE VAN PROJECTTEAM THE FLOW

UPDATE VAN PROJECTTEAM THE FLOW

Actueel

Op 12 december 2019 heeft de oplevering van het project The Flow plaatsgevonden. The Flow is een 6 bouwlagen tellend kantoorgebouw van circa 7.000 m2 groot.

 

Het gebouw is gelegen in de Houthavens aan de Moermanskkade te Amsterdam. Het gebouw is ontwikkeld door ToBeDeveloped en ontworpen door MVSA. MVSA en ToBeDeveloped zijn tevens huurders van de 2e verdieping.

Het gebouw heeft een BREEAM Excellent certificering en een WELL Silver certificering.

 

De begane grond is ingericht als parkeergarage met in de kern van het gebouw de entree met daar achter een fitness met wellness.

De entree bestaat uit 2 verdiepingen met een LED wall. Deze ruimte kan tevens als bijeenkomst ruimte worden gebruikt.

De bovenste verdieping is voorzien van een restaurant/evenementenruimte met private dining mogelijkheden en een 360 graden projectieruimte.

 

De tussenliggende verdiepingen zijn kantoorruimtes met op elke verdieping een terras. Deze kantoorverdiepingen zijn verhuurd aan diverse bedrijven.

 

Dit multi-tenant gebouw is voorzien van alle mogelijke faciliteiten om het werken zo aangenaam mogelijk te maken. Het gebouw is voorzien van allerlei hightech voorzieningen. Zo kunnen werknemers middels een app het licht en het klimaat in de kantoorruimtes regelen of een vergaderruimte reserveren. De verlichting in de kantoren is speciaal voor het gebouw ontworpen.

 

Werknemers zullen door de aanwezigheid van de wellness/fitness, het restaurant, alle hightech voorzieningen en diverse plekken waar ontspanning kan worden gezocht om in ‘’the flow’’ komen. The Flow is een concept, dat het welzijn van de gebruiker centraal stelt.

Projecten

Alle projecten
+