icon-arrow-right
HomeNieuws UPDATE VAN PROJECTTEAM TRIPOLIS

UPDATE VAN PROJECTTEAM TRIPOLIS

Actueel

 Naast het slopen van de bestaande gebouwen Tripolis 200 en 300 zijn we de afgelopen periode gestart met de fundering van het nieuwbouw gedeelte langs de A10, dit stuk is opgedeeld in een aantal secties.

 Deel A is de zuidkant van Tripolis en daar wordt een stuk aan de bestaande bouw gerealiseerd, nadat de combipalen daar zijn aangebracht is de bouwput ontgraven zodat de palen konden worden gesneld. Inmiddels zijn de meeste poeren gestort en een deel van de randbalk, de grote poer waar de glijkern A op komt is deze week aan de beurt.

 

Hier gaat bijna 250 m3 beton in en vormt de basis voor de stabiliteit en de afdracht van krachten vanuit de nieuwbouw.

 

Van sectie B is het boorwerk met de stalen buispalen afgerond en heeft het sloopbedrijf het parkeerdek van 600 mm dik verwijderd.

Deze opbouw is in lagen opgebouwd dit komt onder andere omdat de keldervloer 2 hoogtes heeft, al met al een hele bewerkelijke poer.

De heier heeft inmiddels sectie C ook geheid. Deze keldervloer is op 1 hoogte maar heeft weer andere uitdagingen. 

 

Sectie D is de laatste, we hopen in week 24-2020 uit het heiwerk te lopen maar de strijd is nog niet gestreden aangezien het zeer bewerkelijk is en we alle aandacht hier tot de laatste paal bij moeten houden.

 

Het streven is dat we gezien de planning na de bouwvak kunnen starten met de eerste 2 glijkernen, dat zijn eigenlijk de 2 ijkpunten in de planning waar we naartoe werken.

 

De bestaande bouw is nu binnen compleet ontdaan van installaties en binnenwanden. Op Tripolis 300 is het dak al voor een groot deel ontmanteld, de dakbedekking is verwijderd en aankomende periode wordt de dakopbouw met luchtbehandelingskasten verwijderd. Tripolis 200 staat al rondom in de combisafe beveiliging en hier zal men na 300 aan beginnen.

 

Al met al zijn we goed bezig, dat moet ook aangezien iedereen ons kan volgen als men over de A10 langs Tripolis komt rijden. Mocht iemand de behoefte hebben dan kan er altijd een afspraak gemaakt worden om een bezoek te brengen. 

Projecten

Alle projecten
+