icon-arrow-right
HomeNieuws Opening The Edge

Opening The Edge

Actueel

Op 29 mei was het zover: The Edge officieel geopend!

Het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld is geopend

Het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld werd feestelijk geopend met als host Matthijs van Nieuwkerk. Op ludieke wijze werd het certificaat aan hem overhandigd door een door het atrium vliegende drone.

The Edge opgeleverd

Werkomgeving

Sinds de oplevering eind 2014 aan OVG Real Estate hebben zich, naast hoofdhuurder Deloitte / AKD die er vanaf het begin bij was, diverse huurders gevestigd in The Edge.

Het imposante atrium en de slimme werkplekken zijn een geweldige omgeving om in te werken.

 

Op de onderste lagen zijn diverse commeciele ruimten gevestigd, zoals het onlangs door G&S Bouw opgeleverde Grand Café.

The Edge opgeleverd 3

BREEAM Outstanding

Het gebouw heeft volgens Building Research Establishment (BRE), de wereldwijde beoordelaar van duurzame gebouwen, de hoogste score voor nieuwe kantoorgebouwen ontvangen die ooit is afgegeven. Duurzame innovaties, zoals het door Philips ontwikkelde ‘connected lighting system’ dat daglicht, beweging en temperatuur meet en hierop inspeelt, de zonnepanelen op de voorgevel maar ook het ontwerp van het gebouw en de gebruikte materialen maken het gebouw zeer efficiënt.

 

Tijdens de bouw zijn door G&S Bouw diverse innovatieve oplossingen bedacht om extra credits te halen waardoor we deze score konden behalen. Al vanaf het eerste begin heeft G&S meegedacht over BREEAM en dankzij de continue inzet om onderaannemers te motiveren en bewijslast te verzamelen is alles tot een goed einde volbracht.

Intelligente installaties

The Edge kenmerkt zich niet alleen door duurzaamheid, maar kent ook een hoge mate van intelligentie door de toegepaste innovaties en technologie. Zo kan iedere medewerker de temperatuur en de lichtintensiteit boven zijn werkplek bedienen via een app op zijn smartphone en gebruiken de beheerders van het gebouw deze informatie voor het regelen van de temperatuur in de diverse ruimtes. De installaties zijn aangebracht door de Homij - Bosman Combinatie.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

The Edge wint twee BREEAM-awards

Tijdens de internationale uitreiking van BREEAM-awards in Londen heeft The Edge maar liefst twee Awards ontvangen.

G&S Bouw bouwt 's werelds meest duurzame kantoorgebouw

The Edge behaalt hoogste BREEAM-score ooit voor een kantoorgebouw. 

G&S bouwt het eerste BREEAM-NL Outstanding kantoorgebouw in de Benelux.

Langs de A10, op de ons welbekende Amsterdamse Zuidas, wordt het nieuwe kantoor van Deloitte/AKD gerealiseerd in opdracht...

+