icon-arrow-right
HomeNieuws G&S bouwt het eerste BREEAM-NL Outstanding kantoorgebouw in de Benelux.

G&S bouwt het eerste BREEAM-NL Outstanding kantoorgebouw in de Benelux.

Actueel

Langs de A10, op de ons welbekende Amsterdamse Zuidas, wordt het nieuwe kantoor van Deloitte/AKD gerealiseerd in opdracht van OVG Projectontwikkeling.

 

Deloitte outstanding
Op maandag 17 september 2012 is hiervoor het BREEAM-NL Outstanding-certificaat uitgereikt in het bijzijn van Prins Willem Alexander.

De bouw van project Deloitte/AKD is recent gestart en naar verwachting wordt het kantoor eind 2014 opgeleverd. Het duurzaamste gebouw van de Benelux realiseren is een enorme uitdaging. Het ambitieniveau van de architect en de opdrachtgever is extreem hoog. Wij hebben samen met OVG Projectontwikkeling de taak om dat verder goed vorm te geven.

 

Voor G&S Bouw is dit het 4e BREEAM-project. Eerder dit jaar heeft G&S Bouw onder meer in Amsterdam het Ydek (BREEAM  Very Good) opgeleverd en is project Sylvius in Leiden (BREEAM Very Good) net afgerond. Met een eigen expert in huis en veel doordachte oplossingen voor het behalen van de diverse credits kunnen wij goed advies geven en de opdrachtgever begeleiden gedurende het gehele proces.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Opening The Edge

Op 29 mei was het zover: The Edge officieel geopend!

G&S Bouw bouwt 's werelds meest duurzame kantoorgebouw

The Edge behaalt hoogste BREEAM-score ooit voor een kantoorgebouw. 

Oplevering The Edge

Woensdag 1 oktober is gebouw The Edge aan de Zuidas in Amsterdam opgeleverd. Dit duurzame pand is gebouwd op een toplocatie...

Bedrijven

+