icon-arrow-right
HomeNieuws The Edge wint twee BREEAM-awards

The Edge wint twee BREEAM-awards

Actueel

Tijdens de internationale uitreiking van BREEAM-awards in Londen heeft The Edge maar liefst twee Awards ontvangen.

The Edge -  Milan Hofmans 24.jpg

Categorie├źn

In de categorie Office New heeft The Edge, die de hoogste BREEAM-score ooit(98,36%) op haar naam heeft staan, de award gewonnen. In de publiekscategorie ‘Your BREEAM’ heeft het publiek de meeste stemmen op The Edge uitgebracht en daarmee heeft The Edge ook deze categorie gewonnen.

The Edge -  Milan Hofmans 20.jpg

Slimme technologie

Dankzij slimme technologie, waarbij medewerkers middels hun smartphone het licht en het klimaat van hun werkomgeving kunnen regelen, heeft The Edge de hoogste BREEAM-score ooit behaald voor een kantoorgebouw. Het pand is voorzien van zonnepanelen op het dak en op de zuidgevel en de voor de verlichting van het kantoor is gebruik gemaakt van LED-technologie. Het atrium aan de noordzijde zorgt voor veel daglicht die door kan stromen tot in de kantoren.

Trots

G&S Bouw is trots dat zij dit meest duurzame kantoorgebouw ter wereld heeft gebouwd en wil ook ontwikkelaar OVG Real Estate feliciteren met de twee behaalde BREEAM-awards.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Opening The Edge

Op 29 mei was het zover: The Edge officieel geopend!

G&S Bouw bouwt 's werelds meest duurzame kantoorgebouw

The Edge behaalt hoogste BREEAM-score ooit voor een kantoorgebouw. 

G&S bouwt het eerste BREEAM-NL Outstanding kantoorgebouw in de Benelux.

Langs de A10, op de ons welbekende Amsterdamse Zuidas, wordt het nieuwe kantoor van Deloitte/AKD gerealiseerd in opdracht...

+